Προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα
με την αμεσότερη εξυπηρέτηση

Η ομάδα της P.D.S. Foodie φροντίζει καθημερινά από την πρώτη μέρα λειτουργίας της εταιρείας, την εμπειρία του επαγγελματία μαζικής εστίασης με υψηλής ποιότητας προϊόντα και άμεση εξυπηρέτηση γιατί κατανοούμε τις ανάγκες σας. Σ' εμάς θα βρείτε όλα τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σας.

pds-logo

Ανθρώπινο Δυναμικό

Οι άνθρωποι μας είναι το μυστικό στην ολοκλήρωση της επιτυχίας μας. Επαγγελματίες που στελεχώνουν κάθε τμήμα της επιχείρησης είναι άτομα με εκπαιδευτική κατάρτιση και εμπειρία που τα καταστούν πολύτιμο σύμμαχο στην εξυπηρέτηση του πελάτη και στην επίτευξη του οράματος και των στόχων της επιχείρησης. Από την πώληση, παραγγελιοληψία, διανομή και after sales services οι άνθρωποι μας είναι πάντα κοντά σας, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν με επαγγελματισμό και συνέπεια.

Δίκτυο Διανομής

Το δίκτυο διανομής μας επεκτείνεται συνεχώς, ώστε να είναι κοντά στον κάθε επαγγελματία σε όλη την Ελλάδα. Με ιδιόκτητο στόλο φορτηγών-ψυγείων εξυπηρετούμε σε καθημερινή βάση τους πελάτες και φροντίζουμε την παράδοση την επόμενη ημέρα από την λήψη των παραγγελιών σε περιοχές εκτός Αθηνών και αυθημερόν μέσα στην πόλη καθώς και στις γύρω περιοχές. Επίσης ελέγχονται κάθε στιγμή οι θερμοκρασίες των ψυγείων στις εγκαταστάσεις μας αλλά και στα φορτηγά ψυγεία με εξελιγμένα πληροφοριακά συστήματα, ώστε να εξασφαλίζουμε την ασφαλή μεταφορά των παραγγελιών σας.

Συμβουλευτική

Η FOODIE μπορεί να αποδειχθεί ένας αποτελεσματικός συνεργάτης που σας τροφοδοτεί με τα καλύτερα προϊόντα μέσα από μοναδικές υπηρεσίες. Το τμήμα πωλήσεων μας, μπορεί να σας παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες για την επιλογή των προϊόντων που ταιριάζουν στην κουλτούρα και φιλοσοφία της επιχείρησης σας. Διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα προϊόντων από κορυφαία brands της αγοράς. Η ποιότητα και η ποικιλία των προϊόντων μας, σε συνδυασμό με τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό μας, μας έχουν καθιερώσει ως ένα από τα πιο αξιόπιστα ονόματα στο χώρο της τροφοδοσίας καταστημάτων και super Market.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο (+30) 210 300 38 39

Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας άμεσα και υπεύθυνα για κάθε σας ανάγκη

Newsletter

Εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας μας για να λάβετε τις ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Επικοινωνία

  • Γεωρ. Παπανδρέου 119,
    Μεταμόρφωση, 144 52, Ελλάδα
  • (+30) 210 300 38 39

  • info@pdsfoodie.gr

Η εταιρεία μας

H εταιρεία P.D.S. Foodie Ι.Κ.Ε. ιδρύθηκε με σκοπό την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, με υψηλής ποιότητας προϊόντα και άμεση εξυπηρέτηση. H καλύτερη επιλογή για τους επαγγελματίες μαζικής εστίασης.

Copyright 2020 P.D.S. Foodie ©  All Rights Reserved Powered by MarketeersTeam